Kompletno opremanje enterijera

Ećo Company i brend Inside za vas mogu izvršiti kompletno opremanje privatnog ili poslovnog enterijera!


Pročitaj

Ećo: Dizajniranim namještajem opremamo enterijere širom Evrope

Stotine kreiranih dizajnerskih rješenja, hiljade proizvedenih i montiranih komada namještaja, realizirani zahtjevni projekti u BiH i širom evropskog kontinenta...


Pročitaj

Zašto Inside?

Jeste  li znali da je osoba koja je doživjela 80 godina,  u svom krevetu zapravo provela 33 godine, u dnevnom boravku preko 11 godina, u kuhinji i trpezariji preko četiri godine?


Pročitaj

⭐⭐⭐⭐⭐ Ugaone garniture sa pet zvjezdica

Donosimo vam ugaone garniture iz Inside dizajn studija i fabrike namještaja koje su u proteklom periodu pobrale najviše pohvala i bile najbolje ocijenjene od strane naših kupaca.


Pročitaj

Industrijski stil u uređenju enterijera

Šta je ono što nam daje inspiraciju da oblikujemo nove enterijere u stilu koji je sve prisutniji i kojeg nazivamo industrijskim?


Pročitaj

Pločasti materijali za namještaj – šta izabrati?

Prilikom izrade namještaja, da li birali između funkcionalnosti i modernog dizajna ili dugog vijeka trajanja na uštrb vizuelnog i kvalitetnog, u svakom slučaju, polazna osnova je izbor dekorativnih pločastih materijala.


Pročitaj

Zavirite u Inside salon namještaja i izaberite namještaj koji vam odgovara

Nastao u okviru firme Ećo Company, Inside salon namještaja je jedan od rijetkih izložbeno-prodajnih prostora u Sarajevu koji gaji višegodišnju tradiciju prodaje dizajniranog namještaja vrhunskog kvaliteta.


Pročitaj

Trendovi na sajmu enterijera i namještaja u Kelnu

Na ovoj sajmu trendseteri i kreativci svake godine predstave inovacije u ovoj industriji, a tržišni lideri daju nove impulse u stalnom rastu sektora.


Pročitaj