Distance Interior Furnishing – Our Methodology

Ećo Company under its brand Inside offers complete interior furnishing services across the globe. Through the enhancements in technology, our communication with clients is kept simple through social media, whilst holding our professional approach, where we are able to formulate projects outside of BIH.


Pročitaj

Kompletno opremanje enterijera

Ećo Company i brend Inside za vas mogu izvršiti kompletno opremanje privatnog ili poslovnog enterijera!


Pročitaj

Ećo: Dizajniranim namještajem opremamo enterijere širom Evrope

Stotine kreiranih dizajnerskih rješenja, hiljade proizvedenih i montiranih komada namještaja, realizirani zahtjevni projekti u BiH i širom evropskog kontinenta...


Pročitaj

Zašto Inside?

Jeste  li znali da je osoba koja je doživjela 80 godina,  u svom krevetu zapravo provela 33 godine, u dnevnom boravku preko 11 godina, u kuhinji i trpezariji preko četiri godine?


Pročitaj

⭐⭐⭐⭐⭐ Ugaone garniture sa pet zvjezdica

Donosimo vam ugaone garniture iz Inside dizajn studija i fabrike namještaja koje su u proteklom periodu pobrale najviše pohvala i bile najbolje ocijenjene od strane naših kupaca.


Pročitaj

Industrijski stil u uređenju enterijera

Šta je ono što nam daje inspiraciju da oblikujemo nove enterijere u stilu koji je sve prisutniji i kojeg nazivamo industrijskim?


Pročitaj

Pločasti materijali za namještaj – šta izabrati?

Prilikom izrade namještaja, da li birali između funkcionalnosti i modernog dizajna ili dugog vijeka trajanja na uštrb vizuelnog i kvalitetnog, u svakom slučaju, polazna osnova je izbor dekorativnih pločastih materijala.


Pročitaj

Zavirite u Inside salon namještaja i izaberite namještaj koji vam odgovara

Nastao u okviru firme Ećo Company, Inside salon namještaja je jedan od rijetkih izložbeno-prodajnih prostora u Sarajevu koji gaji višegodišnju tradiciju prodaje dizajniranog namještaja vrhunskog kvaliteta.


Pročitaj

Trendovi na sajmu enterijera i namještaja u Kelnu

Na ovoj sajmu trendseteri i kreativci svake godine predstave inovacije u ovoj industriji, a tržišni lideri daju nove impulse u stalnom rastu sektora.


Pročitaj