Donosimo vam ugaone garniture iz Inside dizajn studija i fabrike namještaja koje su u proteklom periodu pobrale najviše pohvala i bile najbolje ocijenjene od strane naših kupaca.

 

Asia – dizajn koji osvaja

Ukoliko pogledate naziv ove ugaone garniture možda biste pomislili da ona vodi porijeklo sa azijskog kontinenta. Ali činjenica je da je ova ugaona garnitura proizvedena u Bosni i Hercegovini, u okviru brenda Inside, firme Ećo Company. Asia je jedan od naših proizvoda, sa najkvalitetnijim materijalima i štofovima. Ugaone garniture moraju biti ugodne na dodir, a zašto je to zapravo tako? Pa, ukoliko želite uzeti predah a ujedno adekvatno održavati ovaj komad namještaja, odabirite materijale koji su glatki, a takvi su upravo materijali u našoj Asiji.

Dance – ugaona garnitura

 

Želite zaplesati na jedan drugačiji način? Dance ugaona garnitura je priča za sebe i jedan je od naših najbolje ocijenjenih modela na osnovu recenzija naših kupaca. Odaberite boju štofa po vlastitoj želji, bilo da je to crvena, plava, zelena… Uz ovaj proizvod lako ćete zaplesati ili se opusititi, zavisno od vašeg raspoloženja. Posjetite Inside salon namještaja i doživite svjetsku klasu udobnosti.

 

Amir Salihović

Marketing, Ećo Company Sarajevo

amir.salihovic@inside.ba