Ećo Company

Svaki komad namještaja firme Ećo Company i brenda Inside proizvodi se po želji i potrebama kupaca, bilo da se radi o dizajnerskim rješenjima naših arhitekata i dizajnera enterijera ili rješenjima koje obezbjedi kupac.

Inside namještaj po mjeri je pažljivo proizveden, sa fokusom na detalje i ručnom izradom ukoliko se za to ukaže potreba.

 

Dizajniranje vašeg namještaja po mjeri

Naši dizajneri enterijera će se potruditi da udovolje svim vašim željama, a nudimo i širok izbor pločastih materijala i furnira od oraha, hrasta i brojnih drugih vrsta drveta.

Kombinirajući ove materijale sa umijećem naših stolara, Inside će za vaš enterijer proizvesti unikatan enterijer posebnog šarma.

Kvalitetni materijali obrađeni na originalan način

Inside vam nudi širok izbor ekskluzivnih materijala i kreativnih tehnika kako biste dobili savršen enterijer.

Definitivno dajemo dodatnu vrijednost namještaju o čemu svjedoče dosadašnji realizirani projekti.

Koliko traje proizvodnja namještaja po mjeri?

Naše osoblje svakom projektu pristupa maksimalno profesionalno i u mogućnosti smo proizvesti sve komade namještaja za vaš enterijer u roku od četiri do šest sedmica. Ipak, zavisno od kompleksnosti zahtjeva, rok isporuke može biti i duži.

Svjesni smo i da su potrebe naših klijenata različite, na primjer, namještaj za poslovni prostor koji će uskoro biti otvoren nešto je potpuno drugačije od namještaja za dnevni boravak privatnog stana. Stoga je mogućnost izrade namještaja po mjeri za bilo koji prostor jedna od konkurentskih prednosti brenda Inside.

I podrška kupcima nam je veoma važna, sve u cilju zadovoljenja svih njihovih potreba.

Kako naručiti namještaj po mjeri?

Bilo da već imate spremno određeno dizajnersko rješenje ili želite takvu uslugu u našem dizajn studiju, kontaktirajte nas kako bismo se pobliže upoznali sa vašim zahtjevom.

Nakon što je dizajnersko rješenje u potpunosti usaglašeno, slijedi proizvodnja namještaja i montiranje na adresi. Tokom procesa proizvodnje informirat ćemo vas o progesu vašeg projekta.

Kontaktirajte nas i započnimo ovaj proces!

sales@inside.ba

Amir Salihović