Dobrodošli na Inside Blog – mjesto susreta, riznicu korisnih savjeta i informacija za uređenje enterijera i platformu za ljubitelje kvalitetnog dizajna.

Inside je brend firme Ećo Company koja je osnovana 2002. godine i koja se u proteklim godinama nametnula kao lider u proizvodnji dizajniranog namještaja i opremanja enterijera. Težnja za izvrsnošću u kvaliteti, moderan dizajn i funckionalna rješenja – samo su neke od karakteristika ovog brenda.

Na ovom blogu moći ćete pronaći posljednje trendove u industriji namještaja i uređenja doma, brojne savjete za opremanje enterijera, ali i informacije o najsavremenijim dostignućima i tehnologijama u ovoj industriji.

Sedam arhitekata i dizajnera Inside dizajn studija kao i brojno stručno osoblje naše kompanije za vas će pripremiti mnoštvo korisnih informacija i savjeta, kako bi vaš dom i poslovni prostor postao što udobniji i funkcionalniji.

Na ovom blogu moći ćete pronaći i odgovore na neka od najtežih pitanja pri uređenju doma ili poslovnog prostora:

– Kako učiniti namještaj što funkcionalnijim?

– Koje boje odabrati?

– Kako opremiti manji prostor?

Tu smo za vas i vašu inspiraciju, za kreiranje savršenog doma ili poslovnog prostora, ukratko – za ostvarenje svih zamisli i uravnoteženost vašeg životnog stila.

Bazna filozofija poslovanja firme zasniva se na custom made pristupu gdje se cjelokupan asortiman radi po zahtjevu i želji klijenta. Klijenti firme su sofisticirani ljudi koji prepoznaju i znaju cijeniti dizajn i kvalitet, i upravo zbog toga kvalitet ponude i usluge koju pruža brend Inside, određuje klijent.

Kombinirajući inovativnu tehnologiju, stručnost osoblja i prepoznatljiv stil, Inside tim stvara jedinstveno rješenje za potrebe svojih klijenata.

Misija kompanije je proizvodnja i pružanje usluga vrhunskog kvaliteta koji zadovoljavaju najzahtjevnije potrebe, očekivanja i zahtjeve kupaca. Svoj cjelokupan uspjeh dijelimo s drugima – podržavamo razne događaje od društvenog značaja.

Naša vizija je da stvorimo stalnu prednost na tržištu obezbjeđujući svojim klijentima, saradnicima i poslovnim partnerima proizvode, usluge i poslovne odnose koji imaju veću vrijednost od drugih.