Nastao u okviru firme Ećo Company, Inside salon namještaja je jedan od rijetkih izložbeno-prodajnih prostora u Sarajevu koji gaji višegodišnju tradiciju prodaje dizajniranog namještaja vrhunskog kvaliteta. Sigurno ne treba zanemariti ni opredijeljenost firme Ećo Company ka stvaranju modernog salona u kojem će se nalaziti namještaj koji odiše elegancijom i eksluzivnošću.

 

Ovim spojem tradicionalnog i modernog  pred kupcima je danas jedinstven prodajno-izložbeni salon sa originalnim proizvodima iz Inside fabrike namještaja.

 

Inside salon namještaja u svom asortimanu nudi  dizajnirani pločasti i tapacirani namještaj, bilo da se radi o foteljama, sofama, ugaonim garniturama, kuhinjama ili spavaćim sobama.Naš salon namještaja

Inside postavlja trendove i korisiti savremene tehnologije. Samo jedan od brojnih primjera je bluetooth kolekcija naslonjača, gdje se elektronički uređaj može spojiti na set namještaja, za jedinstven ugođaj slušanja omiljene muzike.

Salon namještaja u sarajevu - inside namjestaj

Što se tiče proizvodnje, Ećo Company kupcima nudi mogućnost da izvrše one modifikacije na proizvodima koje su izvodive, uključujući mijenjanje štofova, boja, materijala, dimenzijia i specifičnih tehničkih detalja.

 

Naš dizajn studio kreira namještaj u različitim stilovima, sa jedinstvenom pričom iza svakog proizvoda.

 

Inside salon namještaja je smješten u sarajevskom naselju Stup, u ulici Pijačna 6. Posjetite nas!

 

U nastavku možete pogledati fotografije koje vam daju pregled našeg izložbeno-prodajnog prostora.

Salon namještaja - inside namjestaj

inside namjestaj sarajevo - salon namještaja kuhinjeSpavaća Soba - Salon namještaja - inside namjestaj

salon namještaja - žuta spavaća soba - inside namjestaj